מדעי המזון- סקירת מקצוע

 

 

 

תואר ראשון במדעי המזון הוא תואר תעשייתי בעיקרו. הוא משלב מדעי החיים, תזונה, כימיה וטכנולוגיות חדשניות בתחום המזון.


טכנולוג מזון משתלב במפעלי המזון השונים ומתעסק בתכנון ובייצור מזון מהשלב שהיא נאספת כיבול חקלאי בשדה ועד הגעתה אל שולחנות הצרכנים. הוא מעריך את טיב האיכות של התוצרת החקלאית, מפקח על תהליכי היצור, בקרת האיכות, היגינה, איחסון, עיצוב, שימור ואריזה. אם ממשיכים ללמוד, אפשר להשתלב בצוותי מחקר החוקרים את המזון בכל מיני תחומים ורבדים.

 

מבחינת הגרפולוגיה כתב ידו של מהנדס מדעי המזון יראה ככתב בעל קערות עם זוויות. זווית הכתב תהייה ישרה, עם נטייה מעט לימין.
 

הקוד האתי שלנו

קראו את הקוד האתי שלנו- קוד המחוייב לערכי המקצועיות, האמינות והשירות המובילים בתחום.

קראו עוד

חדש- המדריך המלא לבחירת מקצוע

"המדריך המלא לבחירת מקצוע" בשווי 67 ש"ח יצורף בחינם למבקשי ניתוח הכוונה מקצועית.

קראו עוד

חדש- סקירת מקצועות השוק

סקירות של המקצועות המבוקשים והמעניינים בשוק- איפה ללמוד? כמה מרוויחים? ועוד ועוד

קראו עוד

ניתוח כתב יד באינטרנט

חדש באתר- אפשרות לניתוח כתב יד ממוקד ומהיר באמצעות האינטרנט

קראו עוד

מפת האתר
כל הזכויות שמורות
האתר נראה במיטבו ברזולוציה של 1024 על 768 ומעלה IMK - הקמת אתרים